Menú > Catàleg d'activitats - Cicle inicial > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: Guyi-Guyi - Titelles

Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la naturalesa, neix en una família d'ànecs. Guyi-Guyi viu feliç amb la seva família fins que un dia es perd i es troba amb un cocodril. Quan s'assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per a aconseguir ser ell mateix.
A través del joc i l'humor busquem reflexionar sobre la por a la diferència i els prejudicis que llancem sobre allò que es comporta de manera diferent al que esperem.

Què passa quan els altres et veuen diferent?
I quan tu et veus diferent dels altres?
Guyi-Guyi és un cocodril que no sap que ho és.
No és fer ni voraç. No sap comportar-se com els altres.
Guyi-Guyi haurà de seguir el seu instint i aprendre com ha d'actuar per a ser un "bon cocodril".

Guyi-Guyi és un espectacle dirigit al públic infantil i familiar a partir de 3 anys fins a 6 anys. (Alumnat P3, P4, P5 i 1r)

CICLE: Educació infantil i cicle inicial
ESPECTACLE: Guyi-Guyi
COMPANYIA: Periferia Teatro
GÈNERE: Titelles
DATA: 25 de gener 2021
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac
Durada: 55 minuts, aproximadament.
Espectacle en català.

El preu de l’espectacle és de 4€ per alumne.
Cada grup classe disposarà, si s’escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.
El transport anirà a càrrec de l’escola.

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.


TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Abans de l'1 de novembre de 2020.

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni
Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122


Més informació: http://www.teatremontcada.cat
Ajuntament de Montcada i Reixac