Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
Assetjament Escolar. Respectem-nos!!!

DESTINATARIS
Alumnes de 1r a 3r d'ESO.

OBJECTIUS
Aquesta presentació pretén que els joves prenguin consciència de la repercussió que els seus actes poden tenir, del mal que poden acabar fent amb determinades actituds i el fet de poder causar un mal perdurable i difícil d’abordar en molts casos.

PROGRAMA
Intentar que els joves entenguin que existeixen unes normes de convivència i de respecte, que s’adonin que els seus actes poden tenir conseqüències de vegades legalment inacceptables.

Presentació dinàmica, que combina explicació, participació dels oients i visualització de casos, amb vídeos i retalls de premsa sobre casos reals. Hi ha un ampli espai per a la reflexió.

Al llarg de la presentació es buscarà la participació i la implicació del jove. També se’l situa com a possible víctima, com afrontar la situació d’assetjament i els passos a seguir per no tancar-se i que ho puguin explicar tot.

CARACTERÍSTIQUES
L'activitat té una durada d'una hora. Si es vol, es podria allargar a hora i mitja.

MATERIAL
És necessari ordinador portàtil i canó de projecció.

CALENDARI
Durant tot el curs.

ORGANITZA
Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra.
Oficina de Relacions amb la Comunitat.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ
Es pot sol·licitar durant tot el curs, amb una antelació mínima de dues setmanes.

VIDEOCONFERÈNCIA
En funció de com evolucioni la pandèmia del COVID19, necessitats del centre educatiu i disponibilitat, es podrà sol·licitar realitzar l'activitat per videoconferència.

Ajuntament de Montcada i Reixac